Hoor je mij!

Authenticiteit,

Ruimte nemen en contact,

 

dagworkshop ‘Hoor mij nou’

Zaterdag 5 oktober 2019

Lees meer

Hoor je mij!

Authenticiteit,
Ruimte nemen en contact,

Dagworkshop ‘Hoor mij nou’
Zaterdag 5 oktober 2019

 

Gezien en gehoord worden...

Uitdragen wat je in je hebt en daarvoor gehoor vinden bij je omgeving is een basisverlangen van iedereen.
Stembevrijding kan je helpen recht te doen aan dit verlangen. Het gaat dan over het bevrijden van de persoon achter de stem.
In een veilige omgeving verleid worden om te zingen helpt je op weg; je stem leren verheffen in de zachtheid van zingen maakt woorden overbodig.

Stembevrijding..

Gaat over ruimte nemen voor je verhaal of lied en daarmee in contact treden met de ander; het ontdekken van de eigenheid van je stem en jouw authenticiteit daar in. En vervolgens vrijer worden van de gedachten: ‘is wat ik laat horen wel van belang‘, ‘willen ze mij wel horen’.

Zingen helpt!
Stembevrijding gebruikt zingen als middel om deze bevangenheid te ervaren en in het gezicht te kijken.
Herkenning en erkenning ervan, ervaren in de zachtheid van zingen, zijn een flinke stap op weg naar vrijheid, onbevangenheid.

We beginnen bij je grondtoon, de basis waar je stem in contact is met je lichaam en van waar uit je in contact kan treden met de buitenwereld. Van daar gaan we in veilige stappen voorwaarts.

De zang komt altijd op speelse, geïmproviseerde manier tot stand. Je zangvaardigheid is niet van belang. Het gaat zelden over zangtechniek.
Uitgangspunt is: je hebt een stem dus je hebt alles in huis om van je te laten horen. We gaan op zoek naar de eigenheid van jouw stem; op zoek naar de eerste onbevangen toon, dan de tweede, een derde… en wie weet waar dat toe leidt.

Ook voor goede zangers is er met stembevrijding nog een wereld aan vrijheid te ontdekken.

Dagworkshop ‘HOOR MIJ NOU’
De dagworkshop ‘Hoor mij nou’ biedt de mogelijkheid om stembevrijding aan den lijve te ervaren. In een groep van minimaal zes tot maximaal twaalf personen gaan we op zoek naar en werken aan je meest authentieke stemgeluid, het geluid dat helemaal bij jou hoort en waarmee je het best gehoord wordt. Hoewel we zingen als middel gebruiken heb je geen zangervaring nodig. Daarop word je ook niet beoordeeld. Alleen het verlangen om van je te laten horen is genoeg. Daar gaan we mee aan de slag.
Bij een dagworkshop komt mijn ervaren collega Marjo Brenters mij terzijde staan.

Een workshop op maat voor je bedrijf of privégelegenheid
Met mijn ruime ervaring en ijsbrekend charmeofensief kan ik stembevrijding zowel een verdiepende als  aangename ervaring maken, passend bij de gegeven omstandigheden. Een workshop op maat kan groot en klein, kort en lang. Kwestie van goed overleg. Ik denk graag mee.

Individuele lessen
Voordat je met je zingen een groep instapt kun je de behoefte hebben om de eerste stappen in een veilige één op één situatie te zetten. Een serie individuele lessen kan je op weg helpen.

Data en locaties

Locatie Den Bosch:  Den Bosch of directe omgeving

Dagworkshop ‘Hoor mij nou’
De volgende datum is zaterdag 5 oktober
Deelname: minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers
Tijd: 10.00 – 16.30
Kosten: 85,00 (incl koffie/thee en Lunch.
Begeleiding: Wim Stokwielder & Marjo Brenters
Aanmelden: KLIK HIER
__________

Individuele lessen gaan op afspraak.
Kosten: 135,- per drie lessen van 45 min.
Neem bij interesse telefonisch contact op of laat een bericht achter in het contactformulier: KLIK HIER

jQuery(function ($) { //open toggle on button click $('a.open-toggle').on('click', function(event){ $('#toggle3.et_pb_toggle_2 .et_pb_toggle_title').click(); }); });