Zangwerk Atelier

PUUR – Mantrazingen in het Jeroen Bosch – Den Bosch

PUUR – noemen we deze mantra-avonden. Zingen zonder dat het iets van je vraagt, zonder dat het iets moet worden, zonder de druk van goed of fout. Wat dan overblijft is PUUR, zingen om het zingen. En dan afgewisseld met stiltes om de muziek, die als het ware vanzelf is ontstaan, na te laten klinken in je zelf.

We zijn welkom in de prachtige kapel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Midden in het nieuwe JBZ is een oase van rust gecreëerd met een prachtige akoestiek. De pianovleugel en gitaar klinken er mooier dan ooit en de serene kapel maken mantrazingen tot een feest.

We zingen eenvoudige mantra’s begeleid op piano en gitaar.
Onze geest houdt van eenvoud. Daarin schuilt de magie van het zingen van mantra’s: toewijding aan de eenvoud van de geest. Voor een oprechte klank is geen zangscholing vereist, geen goed je best doen. Puur en alleen jouw stem, precies zoals die nu is, meer is niet nodig.

We hangen géén spirituele of religieuze richting aan. De liederen komen uit allerlei culturen en tradities, die in wezen allen over hetzelfde spreken. Er is geen verplichting, er is niets voorgeschreven dat je zou moeten voelen of geloven. Dàn kunnen we ons openen voor de soms magische momenten waarop in de muziek heelheid en éénheid voelbaar zijn.

Data najaar 2018:
Vrijdagavonden 28 sept, 26 okt, 23 nov, 21 dec

Tijd: van 20.00 – 22.00
Kosten: € 10,- per deelname (contant ter plaatse);
Abonnement drie deelnames € 27,- (bij online vooruitbetaling).
Locatie: Jeroen Bosch Ziekenhuis, Henri Dunantstraat 1, 5223 GZ Den Bosch
Aanmeldformulier: Klik Hier