Zangwerk Atelier

workshops stembevrijding

zingen in badkamerVeel mensen vinden dat ze niet goed kunnen zingen. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen kan zingen en daarmee toegang heeft tot zijn muzikaliteit.

Je leeft misschien in de overtuiging dat je niet kunt zingen of alleen maar vals kunt zingen. Het is erg de moeite waard om eens te onderzoeken of dat werkelijk zo is. Wij denken namelijk van niet!
Stembevrijding gaat voorbij aan de technische kant van zingen. We gaan eerst op zoek naar de durf om te zingen. Als de zanger in jou ‘watervrij’ is kan technische vaardigheid je pas verder helpen. Eerder wordt al die techniek een brok in je keel.

Je bent in een groep van minimaal zes tot maximaal tien personen. In een groep ben je in staat om in je eigen tempo naar buiten te treden. We gaan geen muziek instuderen. ‘Er komt geen noot aan te pas’. Je hebt geen enkele zangervaring nodig. Daarop word je ook niet beoordeeld of begeleid. Alleen jouw verlangen om te zingen is genoeg. Daar gaan we mee aan de slag.

Workshops kunnen worden gegeven als:

Een introductie-workshop wordt gegeven als kennismakingsactiviteit van ca 2 uur. Een korte workshop die op allerlei momenten kan worden ingevoegd bijv: koor-werkdagen, bedrijfstrainingen, als actief onderdeel van een feestelijke bijeenkomst.

Een dagworkshop is een éénmalige bijeenkomst van bijv. 10.00 tot 16.30. Een dagworkshop biedt de mogelijkheid om stembevrijding intensiever te ervaren. De inhoud kan, bijv. in geval van een teambuildingsbijeenkomst, in overleg worden ingevuld. Ook bijzonder geschikt als teamuitje.
Kosten 57,50 per deelnemer (incl. koffie, thee en Lunch)
(minimaal zes / maximaal 10 personen)

Dagworkshop zaterdag 16 juni 2018 / 10.00 – 16.30
Kosten 57,50 per deelnemer (incl. koffie, thee en lunch)
ZangwerkAtelier, Celsiusstraat 29, 5223 CA ‘s Hertogenbosch

Voor alle activiteiten kun je je opgeven als geïnteresseerde, zonder datum. Op basis van de aanmeldingen kunnen we dan een nieuwe datum vastleggen. Opgeven verplicht je tot niets.