Den Bosch – Breda – Tilburg

Zielsveel Zingen

Ik wil in mijn werk uitdragen dat muziek maken en zingen in het bijzonder een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan het leven van mensen. Dat zingen eenvoudig is. Dat het geen kunst is. Je kunt er weliswaar kunst van maken, maar dat ís het niet. Zingen is van en voor iedereen. Zingen lucht op, zingen verbindt en heelt. Zingen is een zegen voor de mensheid. De ZielsveelZingen-avonden zitten boordevol van die zegen.

And you’ll never walk alone!

mantra
zingen

ZIELSVEEL zingen

in

Den Bosch, Breda en Tilburg

Al meer dan vijf jaar organiseren we de ZIELSVEEL mantrazing-avonden in Breda, Den Bosch en Tilburg. Er is een speciale website uitgebreide voor deze activiteit met filmpjes, luistertracks en aanmeldformulier. De meest essentiële informatie vind je hier.

We volgen niet de Indiase traditie maar hebben een (voor de meesten van ons) toegankelijkere, meer westerse vorm gecreëerd. We zingen eenvoudige mantra-achtige liederen die we begeleiden op piano en gitaar.
Eenvoud dus, want daarin schuilt de magie van het zingen van mantra’s: toewijding aan de eenvoud van de geest. Voor een oprechte klank is geen zangkunst vereist, geen goed je best doen. Puur en alleen jouw stem, precies zoals die nu is, meer is niet nodig.

We hangen géén spirituele of religieuze richting aan. De liederen komen uit allerlei culturen en tradities, die in wezen allen over hetzelfde spreken. Er is geen verplichting, er is niets voorgeschreven dat je zou moeten voelen of geloven. Dàn kunnen we ons openen voor de soms magische momenten waarop in de muziek heelheid en éénheid voelbaar zijn.

Als je met je telefoon deze website bezoekt vind je hieronder alle data en kan je doorlinken naar de zielsveelzingen website om je aan te melden of om je verder te informeren.

Voor Zielsveelzingen hebben we drie prachtige locaties. In Breda gebruiken we de Lutherse Kerk in het hart van Breda, In Den Bosch zijn we welkom in de prachtige Catharinakerk midden in de stad. En in Tilburg zingen we in de Hasseltse Kapel. Misschien wel het meest fotogenieke, en daarom meest gefotografeerde monument van Tilburg. Alledrie locaties waar de akoestiek de samenzang tot een feest maakt.

ZIELSVEEL zingen in De Cathrien
Locatie: Catharinakerk
Adres: Kruisbroedershof 6, 5211 WT ‘s-Hertogenbosch
Data najaar 2021: 17 sept – 29 okt – 26 nov – 17 dec
Abonnement: 3 deelnames € 27,- (bij online vooruitbetaling)
Tijd: van 20.00 – 22.00
ZIELSVEEL zingen in hartje Breda
Locatie
: Lutherse Kerk, een schuilkerk die vanaf de straat niet zichtbaar is. De ingang bevindt zich tussen de winkelpanden.
Adres: Veemarktstraat 11, Breda
Data 2021-2022: 24 sept – zondag 31 okt (allerzielen) – zondag 19 december (kerst)
Kosten: € 14,- contant bij binnenkomst
Tijd: 20.00 – 22.00 (vrijdag) en 14.00 – 16.00 (zondag)
ZIELSVEEL zingen in de Hasseltse Kapel
Locatie: Hasseltse Kapel, Hasseltplein 7, Tilburg
Kosten: 12,50 incl. koffie en thee
Abonnement: 3 deelnames € 30,- (bij online vooruitbetaling)
Data najaar 2021: 22 oktober – 10 december
Tijd: van 20.00 – 22.00