Den Bosch –  Tilburg

Zielsveel Zingen

Ik wil in mijn werk uitdragen dat muziek maken en zingen in het bijzonder een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan het leven van mensen. Dat zingen eenvoudig is. Dat het geen kunst is. Je kunt er weliswaar kunst van maken, maar dat ís het niet. Zingen is van en voor iedereen. Zingen lucht op, zingen verbindt en heelt. Zingen is een zegen voor de mensheid. De ZielsveelZingen-avonden zitten boordevol van die zegen.

And you’ll never walk alone!

mantra
zingen

ZIELSVEEL zingen

in

Den Bosch en Tilburg

Al bijna tien jaar organiseren we de ZIELSVEEL mantrazing-avonden in Den Bosch en Tilburg. Er is een speciale website uitgebreide voor deze activiteit met filmpjes, luistertracks en aanmeldformulier. De meest essentiële informatie vind je hier.

We volgen niet de Indiase traditie maar hebben een (voor de meesten van ons) toegankelijkere, meer westerse vorm gecreëerd. We zingen eenvoudige mantra-achtige liederen die we begeleiden op piano en gitaar.
Eenvoud dus, want daarin schuilt de magie van het zingen van mantra’s: toewijding aan de eenvoud van de geest. Voor een oprechte klank is geen zangkunst vereist, geen goed je best doen. Puur en alleen jouw stem, precies zoals die nu is, meer is niet nodig.

We hangen géén spirituele of religieuze richting aan. De liederen komen uit allerlei culturen en tradities, die in wezen allen over hetzelfde spreken. Er is geen verplichting, er is niets voorgeschreven dat je zou moeten voelen of geloven. Dàn kunnen we ons openen voor de soms magische momenten waarop in de muziek heelheid en éénheid voelbaar zijn.

Als je met je telefoon deze website bezoekt vind je hieronder alle data en kan je doorlinken naar de zielsveelzingen website om je aan te melden of om je verder te informeren.

Voor Zielsveelzingen hebben we twee prachtige locaties. In Den Bosch zijn we welkom in de prachtige kapel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. En in Tilburg zingen we in de Hasseltse Kapel. Misschien wel het meest fotogenieke, en daarom meest gefotografeerde monument van Tilburg. Alledrie locaties waar de akoestiek de samenzang tot een feest maakt.

ZIELSVEEL zingen in het Jeroen Bosch
Locatie: Kapel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Adres: Henri Dunantstraat 1, ‘s-Hertogenbosch
Data voorjaar 2023:  16 juni
Data najaar 2023:  29 sept, 10 nov en 15 dec
Abonnement: 12,50 per deelname – 3 deelnames € 30,- (bij online vooruitbetaling)
Tijd: van 20.00 – 22.00

ZIELSVEEL zingen in Tilburg
Locatie: Hasseltse Kapel
Adres: Hasseltplein 7, 5042 AB Tilburg
Kosten: 12,50 per deelname
Abonnement: 3 deelnames € 30,- (bij online vooruitbetaling)
Data voorjaar 2023: vrijdag 9 juni
Data najaar 2023: vrijdagen 22 sept, 3 nov en 8 dec
Tijd: van 20.00 – 22.00