Wim

Gitaar, zang en piano

Stembevrijder

Begeleider Talentenspel

Lees meer

Wim

Gitaar, zang en piano
Stembevrijder
Begeleider Talentenspel

Musicus

Ik heb klassiek gitaar gestudeerd aan het Brabants Conservatorium. Zanger ben ik al heel mijn leven.
Mijn pianospel heb ik in de praktijk geleerd en biedt me juist dáárom een zee aan ongecompliceerde muziek die ik graag gebruik om mijn stembevrijdingswerk te begeleiden. Vaak begeleid ik met mijn gitaar en piano medewerkers van Jan Kortie bij hun werk.

Stembevrijder

In de opleiding ‘Ode an die Freude’ bij Jan Kortie ben ik stembevrijder geworden.

Het vak heb ik vooral in de afgelopen vijf jaar geleerd. Ik heb inmiddels een schat aan gevarieerde ervaring met het werk opgedaan.

Hiermee kan ik in bijna elke situatie een passende bijdrage leveren.

Begeleider Talentenspel

Willem Glaudemans heeft me geleerd om met zijn Talentenspel jouw unieke twaalf talenten boven water te krijgen.

Ik ben gecertificeerd Talentenspel-begeleider. Graag combineer de kracht van het Talentenspel en Stembevrijding tot een bijzonder concept dat meer is dan de som der delen.

Mijn Missie

Het is een voorrecht je te mogen begeleiden bij het benoemen van je ‘van god gegeven talent’. Het vinden van de goede woorden daarvoor vind ik ronduit indrukwekkend. Met stembevrijding kan ik je de weg wijzen naar je natuurlijke onbevangenheid. Alles komt vervolgens samen bij het ontdekken van de ´Stem van je Talent’ 

Ik ben ervan overtuigd dat muziek maken, en zingen in het bijzonder, een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan ons dagelijks leven. Zingen verlicht, verbindt en verdiept.