Dagworkshop stembevrijding

Hoor mij nou!

Authenticiteit,
ruimte nemen en contact,
en je durven laten horen.

Stem
Bevrijding

Hoe ziet zo’n dag eruit

Gaat over ruimte nemen voor je verhaal of lied en daarmee in contact treden met de ander; het ontdekken van de eigenheid van je stem en jouw authenticiteit daar in. En vervolgens vrijer worden van de gedachten: ‘is wat ik laat horen wel van belang‘, ‘willen ze mij wel horen’.

Zingen werkt!

Stembevrijding gebruikt zingen als middel om de bevangenheid aan deze gedachten te ervaren en in het gezicht te kijken.
Herkenning en erkenning ervan, ervaren in de zachtheid van zingen, zijn een flinke stap op weg naar vrijheid, onbevangenheid.

De zang komt altijd als vanzelf tot stand. Je zangvaardigheid is niet van belang. Het gaat zelden over zangtechniek. Zelfs voor goefende zangers is er met stembevrijding nog een wereld aan vrijheid te ontdekken.

Dagworkshop ‘HOOR MIJ NOU’

De dagworkshop ‘Hoor mij nou’ biedt de mogelijkheid om stembevrijding aan den lijve te ervaren. In een groep van minimaal zes tot maximaal tien personen gaan we op zoek naar en werken aan je meest authentieke stemgeluid, het geluid dat helemaal bij jou hoort en waarmee je het best gehoord wordt. Hoewel we zingen als middel gebruiken heb je geen zangervaring nodig. Daarop word je ook niet beoordeeld. Alleen het verlangen om van je te laten horen is genoeg. Daar gaan we mee aan de slag.

Workshop thuis, op de club of bij de vereniging

Met mijn ruime ervaring en een ijsbrekend charmeofensief kan ik stembevrijding zowel een verdiepende als aangename ervaring maken, passend bij de gegeven omstandigheden. Een workshop op maat kan groot en klein, kort en lang. Kwestie van goed overleg. Ik denk graag mee.

  • Vrienden/vriendinnendag
  • Verenigingsjubileum
  • Koordag
  • Studiedag etc.

Datum: zaterdag 28 september 2024
Locatie: Om Yoga, Olmenlaan 3, Vught

Deelname: min. 6 en max. 10 deelnemers
Tijd: 10.00 – 17.00 (uiterlijk)
Kosten: 95,00 (incl koffie/thee tijdens de dag)
Begeleiding: Wim Stokwielder
Aanmelden: KLIK HIER

 

Portfolio o.a.

Workshop stembevrijding bij koor Spirit Berlicum

Workshop Stembevrijding – light bij damesvereniging De Zilveren Passer in Heeswijk Dinther

Workshop Stembevrijding – light bij sociëteit De Leibeek in Heeswijk Dinther

Workshop stembevrijding bij 50e verjaardag mevr. JK

Teamworkshop BSO De Pompoen, Vught

 

Ervaringen

“De dagworkshop stembevrijding van afgelopen zaterdag heeft op mij en de vriendinnen een enorme indruk gemaakt! Dank je wel het was prachtig en intens”
– deelnemer dagworkshop (vriendinnengroep)

“Mijn eigen klank leren produceren en dit uit volle borst kunnen horen en voelen raakte een snaar van binnen. Een ander woord voor bevrijdend is er niet!”
– deelnemer dagworkshop

“Verrassend dat je met klank en zonder woorden zo dicht bij jezelf kunt komen dat het je zelfs kan ontroeren.
In de kleine groep voelde ik mij snel veilig genoeg om mijn stem laten horen en wat er in mij leeft. Daar was wel lef voor nodig. De workshop begint eenvoudig en gaat met humor stap voor stap door de dag. Aan het eind van de dag voelde ik mij bevrijd, meer ruimte van binnen, minder plak. Dank je wel Wim en Marjo voor deze “schoonmaak”.
– deelnemer dagworkshop